По думите ѝ правителството не планира нищо, което да е публично

...
По думите ѝ правителството не планира нищо, което да е публично
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Ако ГЕРБ беше във властта, кризите нямаше да се случат

По думите ѝ правителството не възнамерява нищо, което да е обществено известно.

" Правителството е хибрид от тотално противоположни по идеология партии без управническа стратегия. Досега никое държавно управление не е започвало мандата си без ясна идея и без проект за справяне с рецесиите. Елементарната човешка логичност е, че който не се оправя с ръководството на страната, би трябвало да напусне. Логиката на Бойко Борисов е, че не би трябвало да остане неубеден човек, че смяната е към по-лошо и в следствие хората не би трябвало да им гласоподават избор на доверие. Колкото повече дни има това държавно управление, толкоз това е по-вредно за страната ".

Това сподели пред БНР ръководителят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова. И уточни, че протестите не са политически, а обществени и са явен знак за несправяне на държавното управление с нито една от сферите на живот.

" Ако ГЕРБ беше във властта, кризите нямаше да се случат или щеше да откри рационално решение ".

В предаването " Неделя 150 " Атанасова разяснява прекъсването на доставките на природен газ от Русия:

" Всички страни са намерили метод да правят заплащане, с цел да подсигуряват своя народен интерес. Няма страни, които заплащат в рубли, само че са намерили метод да подсигуряват доставките си на природен газ. Какъв газ употребява България и от какъв снабдител? Както и до момента, само че на цената плюс посредническите такси, които не знаем в чии джобове влизат. Ако ГЕРБ имаше опция да предлага решение, щеше да го направи. Отново се завърнаха медиаторите в доставката на природния газ ".

По думите ѝ правителството не възнамерява нищо, което да е обществено известно.

" Няма потребност опозицията да подкопава ръководството, тъй като то се е закопало от дълго време. Обмисляме избор на съмнение, има доста тематики, за които да се изиска избор на съмнение. На първо място ще желаяме оставката на зам.-председателя на Народното събрание. Тази коалиция би издържала единствено и единствено да остане във властта ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР